Balayage Color Masterclass

Zie het als de meest nonchalante vorm van highlighten: balayage. Deze Franse techniek stamt uit de jaren zeventig en geeft een mooie, natuurlijke look.Het laat de zon in het haar schijnen.

Balayage (spreek uit als: baalaajaazje) is eigenlijk schilderen op het haar, wat met de juiste tools en expertise door iedere stylist perfect uitgeoefend kan worden.

De Techniek In Het Kort
Bij balayage gebruik je geen folie of colorboard, maar alleen ontkleuring(blondeermiddel) en een kwast. Je pakt plukken op in het haar en verft ze gedeeltelijk of soms helemaal om een ‘versleten kleur te creeren’. Dus niet elke streng vanaf de wortel inkleuren, maar soms pas halverwege de bovenkant beginnen.

Het effect doet denken aan een subtiele ombré look, maar dan in de vorm van highlights.

Waarom Balayage?
Balayage is op het moment helemaal hot en geeft het haar een sexy, natuurlijke look. Denk bij het resultaat aan Gisele Bundchen of Jennifer Aniston. Het is een vorm van highlighten waarbij techniek heel belangrijk is en waarbij het draait om goed kijken naar de valling van het haar en kunnen doseren. Het voordeel van deze manier van highlighten is dat je minder snel een uitgroei ziet.Iedeaal vool klanten die hun eerste kleur ervaring hebben tot de dames die van extreem modieuze kleurinen houden.

Duur:+/- 4 uur 
Data: Nader te bepalen (iedeaal in te vullen voor een trainingsavond)
Locatie: Bij jouw in de salon of op de gewenste locatie
Deelnemers: Maximaal 5
Tijd: Nader te bepalen
Prijs: €400,00* de prijzen zijn exclusief btw en reiskosten vergoeding
Werkmateriaal: Zal in de bevestiging omschreven worden
Modeleisen: Zal in de bevestging omschreven worden

INSCHRIJVEN